Faciliteiten

Horeca

De inwendige mens wordt ook verwend op camping de Pallegarste. Zo is de horecagelegenheid in vakantieperiodes dagelijks geopend en daarbuiten elk weekend. Er is een ruim terras met loungesets onder de palmbomen. Vanaf het terras heeft u uitzicht over het zwembad en kijkt u in de indoorspeeltuin. Ideaal voor wanneer de kinderen nog lekker willen zwemmen en/of spelen!

Er worden vers belegde broodjes en uitsmijters geserveerd als lunch en ook voor het diner bent u op het goede adres. Van gebakken aardappelen met schnitzel, zalm, shoarma tot poffertjes voor de kinderen.

Met een snack is ook niets mis, dus er is ook een snackbar met uitgebreide kaart. Een soft ijscoupe, milkshake of een slush puppy na, is altijd lekker.

In de winkel worden ’s ochtends broodjes gebakken o.a. croissants, kaiserbroodjes en is er vers brood van de bakker. In de middag worden er pizza’s bereid met verse ingrediënten.

Let op! Buiten de vakanties om zijn de cafetaria en horeca beperkt geopend! Mail of bel ons voor de actuele openingstijden!

Zwemmen

Zwemmen is gezond en werkt ontspannend! Ook voor kinderen is zwemmen een super leuke activiteit en dus ook zeker een belangrijk onderdeel van een goede vakantie. Bij de Pallegarste zijn er volop zwemmogelijkheden! Zo heeft camping de Pallegarste een buitenzwembad met maar liefst 5 glijbanen, waarvan ook een hele grote familieglijbaan. Ook is er een grote recreatievijver op de camping zelf met een zandstrand, waar de kinderen gebruik van kunnen maken.

Vanaf 20 mei gaat het zwembad weer beperkt open. Dit betekent dat er weer gezwommen kan worden, maar dat er wel maatregelen zullen zijn.

Voorzieningen

Het park waar u zich op bevindt biedt u vele voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U vindt hieronder een kort overzicht. 

Winkel

De Pallegarste heeft ook een winkel, welke beschikt over een ruim basisassortiment aan houdbare producten. Van koffie, snoepgoed, spaghetti tot speelgoed, het is er allemaal. Om de dag goed te beginnen is er ook een koffiecorner en is er een krant verkrijgbaar.

Elke morgen worden er broodjes vers gebakken, zodat u kunt genieten van een warm en vers broodje als ontbijt. Croissants, kaiserbroodjes en ook andere luxe broodjes worden ter plekke voor u in de oven gebakken, zonder dat u ze van tevoren hoeft te bestellen. Ook brengt de plaatselijke bakker dagelijks vers brood en kan er ook bijvoorbeeld glutenvrij brood besteld worden.

Internet

Stiekem is internet toch wel zeer gewenst tijdens een vakantie. De Pallegarste biedt hiervoor hele goede mogelijkheden. Naast het internetten op de camping/eigen plaats, beschikken we ook over gratis wifi bij de horeca.

Op de Chalet is gratis wifi aanwezig. Hierdoor hoeft u geen extra kosten te betalen. 

 

Recreatie vijver

Op de camping zelf is een grote vijver. De recreatie vijver heeft een heerlijk zandstrand waar zandkastelen gebouwd kunnen worden of van de zon kan worden genoten. Op de vijver van camping de Pallegarste kunnen de kinderen heerlijk bootje varen.

Op het strand van de recreatievijver staat een groot speeltoestel. De kinderen kunnen hier zich heerlijk vermaken door te spelen met water en zand zodat er lekker met modder gekliederd kan worden.

Op het terrein rondom de recreatie vijver zijn er meerdere speeltoestellen die het natuurlijk spelen stimuleren. Van een hindernisbanen tot touwbruggen in de bossen. Kortom een dagje spelen en recreëren in de natuur is ook prima mogelijk op camping de Pallegarste in Overijssel.

Kinderboerderij

Op de camping kun je niet alleen kennismaken met andere jongens en meisjes, maar ook met onze gezellige dieren op de kinderboerderij! Al jaren wonen hier een aantal schapen, geiten, kippen, hanen, en vogels.

Je kunt zo naar binnen om ze te aaien of te knuffelen. Ook kun je voer kopen, en de dieren voeren. Sommigen eten zo uit je hand!

Vindt je de grote dieren wat eng? Dan kun je ook gaan kijken bij de grote volière. Hier wonen verschillende zangvogels, waardoor het altijd een gezellige boel is!

Je vindt de kinderboerderij direct naast de grote speeltuin bij de ingang!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

DD-vakantiehuis

DD-vakantiehuis

Hallo!

offline